• TH Lift doo
  • TH Lift doo
  • TH Lift doo
Previous Next
Vaš profil

Završili ste ili ćete u bliskoj budućnosti uspešno završiti studije mašinstva, industrijskog inženjeringa ili slično sa solidnim ocenama. Pored toga, imate veliko interesovanje za tehničku prodaju u preduzeću koje posluje lokalno kao deo međunarodne grupe, a možda imate i neko iskustvo u toj oblasti.

Volite da radite sa drugim kulturama i već ste stekli sposobnost rada u međunarodnom okruženju kroz stažiranje ili studiranje u inostranstvu. U najboljem slučaju, već ste upoznali različite kulture.
Tečno govorite srpski i poslovni engleski jezik, a znanje drugih jezika je uvek poželjno. Već ste pokazali svoju posvećenost na univerzitetu i izvan njega ili ste stekli neko iskustvo u tome kako da uspešno vodite projekte sa drugima. Uverljivi ste, jer Vašu ličnost krasi samopouzdanje, motivacija, kreativnost i uživanje u timskom radu. Osim toga, pokazujete veliku poslovnu pronicljivost, kao i dobre analitičke, konceptualne i komunikacijske veštine.

Očekujemo Vas, treba samo da nas uverite!

Molimo Vas da se prijavite i dostavite svu neophodnu dokumentaciju – biografiju (CV), propratno pismo, uverenja - na adresu elektronske pošte:

Naziv firme: TH Lift d.o.o.

Adresa: Velemajstora Bore Kostića 13, 11070 Beograd
Telefon: +381 11 212 96 12
Fax: +381 11 212 96 13
Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.